onsdag 1. april 2009

Aprilsnarr......

I anledningen 1. april, syntes jeg det var greit å teste ut hvordan en sjakkbrettfarget karatetrening ville se ut, så jeg sendte ut følgende mail til alle medlemmene:

****************************************************
Hei igjen,

Vi forsøker å gjenta suksessen fra ifjor da vi hadde besøk av en instruktør fra Brasiliansk Jujitsu. Som sist, er det en kamerat av meg som er på besøk fra Stavanger som vil stå for instruksjonen, og denne gang blir det Taijutsu, som er en stil innen Ninjutsu. Instruktøren Børge Ø. er gradert 6. dan og har trent både Taijutsu og Ninjutsu i mange år.

Mer om instruktøren, hans klubb og stilart finner du her: http://www.budotaijutsu.no/instruktor.html

Det blir Taijutsu-trening 1830-1930 onsdag (imorgen), mens nybegynnertreningen kl. 18 og kumitetreningen etterpå går som vanlig. Instruktøren foretrekker at vi stiller i svarte drakter, men det er godt nok hvis dere kan bytte ut buksene med svart eller mørkere treningsbukser. De som har en hel svart drakt stiller selvfølgelig i det. Det er ikke krise om dere ikke finner noe av det, men tradisjonelt sett trener man ninjutsu i svart drakt. Gymsokker eller lignende er også en fordel å ha på seg til den instruksjonen han skal holde. Jeg vet det kommer litt brått på, men vi fikk ikke helt avklart dette før sent i kveld. Håper likevel så mange som mulig kommer på denne treningen, slik at vi får en like morsom alternativ trening som den vi hadde ifjor! Husk å ta med vanlig karatedrakt til kumitetreningen etterpå.

Hilsen Styret v/Wai
****************************************************


Det var selvfølgelig en aprilspøk, men her er resultatet :-) Også mange av de som ikke hadde på seg svart, var innstilt på en ekte ninja-trening til tross for sin manglende entusiasme for svarte drakter.
For de ekstra lettlurte, så var instruktøren faktisk tilstede under hele seansen, men vi kunne ikke legge merke til han. Finner du dette lite troverdig... se her: http://www.youtube.com/watch?v=WtR2m20C2YMIngen kommentarer: